Sensiz Olmaz (Chigaco Stars Serisi#3)

Min Li Li | 1/26/2016 |

Orjinal Adı: Nobody's Baby But Mine
Yazar: Susan Elizabeth Phillips
Çevirmen: Gizem Onat
Tür: Günümüz Romans,Romantik Komedi,Spor
Goodreads Puanı: 4.06
Sayfa Sayısı: 400
Seri Sıralaması: Chicago Stars Serisi #3
Yayınevi: Pegasus Yayınları
  Çıkış Tarihi:  2013
Plan
Bir dahî olan fizik profesörü Dr. Jane Darlington bebek sahibi olmak için yanıp tutuşmaktadır. Ama bir baba bulması hiç de kolay değildir.Çocukken zekâsı yüzünden toplumdan hep dışlandığı için kendi çocuğunun aynı yollardan geçmesini istememektedir. Bu yüzden bebeğinin babası olacak özel birini aramaktadır. Yani biraz… aptal birini.

Hedef
Chicago Stars’ın efsanevi oyun kurucusu Cal Bonner dış görünüşü ve taşralı tavırlarıyla mükemmel bir seçenek gibi görünmektedir. Fakat bebekdelisi bir entrikacının kendisini kullanmasına izin vermeyecektir.

Problem
Sadece anne olma hayali kuran, zeki ve yalnız bir kadın… Uzlaşmaya açık olmayan ve hiçbir koşulda taviz vermeyen sert bir adam… Tutku ve arzu, güçlü ama aynı zamanda kırılgan iki insanı hiç beklenmedik bir aşka sürükleyebilir mi?
İşte geldik serinin en sevdiğim kitabına. :D

Ya aslında bütün seriyi seviyorum ama bu kitap bir ayrı güzel yahu. <3

IQ seviyesi 180'in üzerinde olan fizik profesörü Jane Darlington bir çocuk sahibi olmaya karar verir.Bunun içinde kendisinin tam tersi olan aptal bir erkek seçer;Cal Bonner.

Bir oyun sonucu Calvin'in 36. doğum gününde boynunda fiyonkla onun doğumgünü hediyesi oluyor arkadaşları tarafından. :D

Sonunda istediğini elde edip hamile kalınca Cal ile yollarının bir daha kesişmeyeceğini sanan Jane tabiki Cal Bonner'ı karşısında görünce oldukça şaşırır ve onu takip eden günlerde evlenip Cal'ın kasabasına giderler.Hikayede asıl burada başlar,yani bence. :D

Jane'in her şeye bir cevabı olması.Calvin'in göründüğünün aksine aptal değil oldukça zeki olması ama kocaman vücuduna ve yaşına rağmen çocuk ruhlu olması.İkili arasındaki çekişmeler çok ama çok güzeldi ya!


Adam kahvaltı da Lucky Charms yiyor yahu.Hatta bildiğin hasta bunlara. Lucky Charms ne diye sorarsanız hemen resim ekleyelim. :D



Jane'in Cal'ın aptal olmadığı,Cal'ın da Jane'in 34 yaşında olduğunu öğrendiği ve sonrasında yaşananlar süperdi. :D

Calvin yaşa takmış durumda.Adam 36 yaşında ama yaşına feci takmış.Yanında genç kız istiyor,bunun nedenini de Jane çok güzel açıklıyor bence.Eh kadın profesör olunca zeki oluyor haliyle.Ve zeki olması da ona oldukça iğneleyici diyaloglar kazandırıyor bence. :D


Bu sahne de süperdi;Calvin'in mısır gevreği katiliyle evlendiğini idrak ettiği sahne. :D

Aslında düşününce okurken kahkaha attığım çok sahne oldu.SEP cidden muhteşem yazmış.Hatunun her kitabı bir öncekinden daha iyi oluyor ve okudukça kendisine daha da hayran bırakıyor bence.

Bonner ailesini ve büyükanne Annie'yi çok sevdim.Zaten sevmemek imkansız.Calvin'in kendisinden küçük iki erkek kardeşi daha var;Gabe ve Ethan.Ethan hak yolunu seçip rahip olmuş. :D
Gabe'in kitabı dördüncü kitap Küçük Bir Hayal Kur.

Bu kitapta yer alan yan hikaye Bonner ailesinin anne ve babası Amber Lynn ile Jim Bonner'ın hikayesi.Seride en sevdiğim ya hikaye bu çiftin oldu kesinlikle.Onlar zaten evli?Ne hikayesi diyorsanız eğer birazcık onlardan bahsedeyim.SPOİLER İÇEREBİLİR ona göre okursanız sevinirim.

Amber Lynn daha liseye giderken 15 yaşında hamile kalır ve okuldan atılır.Jim ailesinin itirazlarına rağmen onunla evlenir ama madd kaynakları kesilir.Bu yüzden Amber eve para getiren kişi olur.Kurabiyeler pişirip kampüste satar.Hem kurabiye pişirip hem bebeğiyle hem de Jim ile ilgilenmesi ve bunları yaparken 16 yaşında olması. :/
Jim'in o kampüste yaptığı şey çok aşağılıkçaydı.Tamam o da gençti daha ama yaptığı şeyi haklı çıkarmaz.Amber çocuk yaşta olmasına rağmen onu bütün kalbiyle seviyordu.

Birde Gabe'e hamile olduğu zaman olan olaylar ile Jim'e daha da gıcık oldum. *-*

Küçük yaşta yaşadıklarından bir ders çıkarıp aşkın sadece yeterli olmadığını anlayan Amber kayınvalidesinin yönlendirmeleriyle kendini değiştirir ve zamanl kocasına karşı kendisini kapatıp çocuklarıyla ilgilenir.

Kaç yıl sonra bile bir şeyler için hala eşini suçlayan Jim Bonner, Jane'i sevmiyor ama üzgünüm bende seni sevmedim. :3

Gerçi sonradan hatasını anladı ama giden yılları geri getirir mi? Hayır.Yine de karısını anlamaya başlaması ve onun istediği gibi olması güzeldi.

Ayrıca Jim Bonner'in annesinin düşündüğünün aksin Amber gayette güzel bir isim.Lynn gerçek ismi değil kayınvalidesinin ismini sofistike bulmadığı için verdiği isim. *-*

Serinin bizdeki kapaklarını ben orjinal kapaklardan çok sevdim.Hem birbirleriyle de uyumlular,son iki kitap hariç.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Copyright 2013 © BİR OTAKUNUN DÜNYASI

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI