Aşkta İlk Çeyrek (Chicago Stars Serisi#1)

Min Li Li | 1/24/2016 |

Orjinal Adı: It Had To Be You
Yazar: Susan Elizabeth Phillips
Çevirmen: Sevinç Tezcan Yanar
Tür: Günümüz Romans,Romantik Komedi,Spor
Goodreads Puanı: 4.05
Sayfa Sayısı: 464
Seri Sıralaması: Chicago Stars Serisi #1
Yayınevi: Pegasus Yayınları
  Çıkış Tarihi:  2011
“Rüzgârlı Şehir” Şikago, kendisine Chicago Stars Amerikan futbolu takımı miras kalan, göz alıcı sarışın afet Phoebe Somerville için henüz hazır değildi. Phoebe de sahaların efsane futbolcusu, Stars’ın şimdiki baş koçu sabit fikirli, yakışıklı maço Dan Calebow için hazır değildi. Futboldan zerre kadar anlamayan, seksi sarışın patronu ve Dan birbirine tamamen zıt karakterlere sahiptiler.

Öyleyse, Dan neden bu cüretkâr seks bombasına doğru hedefe kilitlenmiş bir füze misali sürükleniyordu? Ve Phoebe, Koç’un iyi çocuk cazibesi karşısında tuhaf hislere kapılıp dili tutulurken… neden onunla mücadeleye hazırlanıyordu?


Serinin açılışını Aşkta İlk Çeyrek ile yapıyoruz.Stars'ın yeni patronu Phoebe ve takımın koçu Dan Calobow arasındaki aşkı okuyoruz.

Phoebe dışarıdan bakıldığında aptal sarışın tanımına cuk diye uyuyor ve yaşantısı nedeniyle önüne gelen herkesle yatan biri gibi görünüyor ama aslında tam tersi.

Phoebe'yi çok sevdim.İnsanlar onu başarılı olamayacağı için küçümserken ve futbol hakkında hiçbir bilgisi olmamasına rağmen elinden gelen en iyi şekilde Stars'ı idare etti ve Chicago'nun en iyi futbol patronu oldu. :D

Dan Calebow hakkında ne söylenir bilemiyorum.Malumunuz kendisi kitabımızın herosu oluyor.Aynı zamanda Stars'ın koçu.

Phoebe ile Dan'ın ilk zamanlar birbirlerini öldürecek kadar nefret etmeleri doğal olarak zamanla yerini tutkuya ve en sonunda da aşka bırakıyor.Eh ne demişler; "En büyük aşklar nefretle başlar."

Dan'ın yaptığı bir şey var.Onda çok kızdım ona.Bildiğin odun. *-*
Phoebe neden beni sevemedin ki tarzı bir şey söylemişti.Orada ona çok üzülmüştüm. :(

Phoebe görünüşüne rağmen erkeklerden uzak,bunun nedeni de geçmişte yaşadığı bir olay ve babasının ona karşı olan soğuk tavrıydı ama yine de kendine olan güvenini sevdim.

Reed denen pisliği öldürmek isteyen tek kişi olmadığıma eminim.Phoebe'yi aptal sarışın bomba olarak gördüğü için takımın ona kalacağını sanıyordu ama çok yanıldı.Az bile yaptılar ona. -_-

Phoebe'nin kız kardeşi Molly,genel menejer Ron,Stars oyuncuları hepsi harikaydı.Zaten SEP'te en sevdiğim şey,yan karakterlerini de,onların hikayelerini de çok iyi yazması.Yani sadece esas karakterlerin hikayelerini değil,yan karakterlerin hikayesini de okuyoruz ve bunu çok iyi yazıyor açıkcası.

Bizdeki kapağı orjinal kapaktan daha çok sevdim ben. :D

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Copyright 2013 © BİR OTAKUNUN DÜNYASI

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI