RKBT 4.Gün || Körebe || Yorum

Min Li Li | 5/06/2015 |

Orjinal Adı: Take the Key and Lock Her Up
Yazar: Lena Diaz
Çevirmen: Cem Yurttaş
Tür: Romantic Suspense
Goodreads Puanı: 4.03
Sayfa Sayısı: 416
Yayınevi: Eksik Parça Yayınları
Baskı Yılı: 2015
Lena Diaz, heyecan verici bir başka Ölüm Oyunları romanı ve karanlık bir soruyla geri dönüyor: Özgürlüğünüz bütün hayatınıza mal olursa ne yaparsınız?
Karanlıkta saklananın düşman olduğunu tahmin edebilirsin. Ama peki ya düşmanların sayamayacağın kadar çoksa?
Devlin’in geçmişi düşmanlarla doluydu ve dâhil olduğu bir polis soruşturmasıyla birlikte bu düşmanların her biriyle yüzleşmek zorundaydı. Ama bu sefer tehlikede olan sadece kendi canı değildi, sebebini çözemediği bir çekim hissettiği yeni yetme polis Emily’nin de canı tehlikedeydi.
Kadınlara akıl almaz işkenceler yapan azılı katilin yeni hedefi ise Devlin ve yanından bir an olsun ayırmadığı Emily gibi görünüyordu. Tuzak kurulmuştu ve ölüm oyunu yeni kurbanlarını arıyordu.

Körebe turumuzun son gününden selamlar!!

Lena Diaz daha önce okumadığım bir yazardı,tur sayesinde ilk defa okudum.Tabi ben serinin dördüncü kitabını okumuş oldum ama olsun,sonradan serinin önceki kitaplarını alıp okurum. :D
Zaten seri olmasına rağmen her kitapta farklı karakterler ve olaylar olduğu için okurken pek sorun olmadı.

Bu aralar polisiye dizi Castle izlediğim için kitabı okumaya başladığımda Emily karakterini okurken aklıma direkt Castle'daki dedektif Kate karakteri geldi.Emily karakterini okurken hayalimde öyle canlandırdım yani. :D

Hikayemiz bir cinayet soruşturmasıyla başlıyor.Sonrasında ise olaylar tahmin edemeyeceğimiz bir yöne doğru gidiyor.

Devlin'in yaptığı iş farklıydı bunun gerçekte de var olup olmadığını merak ettim.Yaptığı iş belki de
ülkesine hizmet olarak görülüyor ki öyle de zaten ama işverenlerinin masum insanları sırf haklarında bir şeyler biliyor diye infaz etmeye kalkışması hiç iyi değil.

Emily başlarda Devlin'in cazibesine karşı koymaya çalışsa da sonunda dayanamadı. :D
Eh Devlin gibi biriyle tanışınca ona  karşı koyman boşuna Emily. :3

Devlin ve Emily bir olay sonucu gerçek suçluyu kendileri bulmaya çalışıyor ve böylece aksiyon dolu bir macera başlıyor.

Emily'ye başlarda gıcık olduğum doğrudur.Tamam Devlin'den şüphelenmesinde belki haklı ama bu kadarda gıcıklık yapılmaz ki,adam senin hayatını kurtarıyor sen hala adama hakaret ediyorsun.Hayır adam seni bıraksa anında öleceksin zaten ki bunun için icraata geçtilerde ama sen bunları görmene rağmen hala Devlin'e suçlu gözüyle baktın.Kızım Emily cidden buralarda beni çileden çıkarttın.Sonradan doğru yolu buldun da ana olan kızgınlığımın yerini sevgi aldı. :P

Kitabın finali sanki devamı gelecekmiş gibi bitti ama galiba serinin sonuncu kitabıymış Körebe.
Devlin ve Emily'nin maceralarını hala merak ediyorum ben,hem bütün kardeşlerin kitabı olmadı daha umarım yazar seriye devam kitapları yazar. :)

Yazarın Devlin'in çalıştığı şirket Exit ile ilgili yazdığı yeni bir seri varmış.Umarım yayınevi Lena Diaz'ın bu serisini de çıkarır tez vakitte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Copyright 2013 © BİR OTAKUNUN DÜNYASI

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI