[Kitap] Aşk Tutulması

Min Li Li | 11/04/2014 |
ask-tutulmasi
Baci kardeşler, nesillerdir ailelerinde olan Tanti Baci üzüm bağlarını kurtarmak için el ele verirler. Amaçları orayı harika bir düğün yeri yapmaktır. Bunu yapmaya çalışırken, keşke hemen yan taraflarında yaşayan Pennett kardeşlere ihtiyaç duymasalardı.
Alessandra Baci şaraphanede düzenlenecek olan ilk düğünde aksilik çıkmaması için son derece kararlı ve dikkatlidir. Ama iş düğüne gelince, malesef Alessandra, bu konuda pek de şanslı değildir. Yine de babasına verdiği sözü tutmak için ne gerekiyorsa yapacaktır. Bunun için seksi Penn Bennett'tan yardım alması gerekse bile.
Hollywood'dan gelen seksi adam, aynı zamanda, en çok izlenen ev yenileme programının da yıldızıdır. Penn, Baci malikanesinin göz bebeği olan kulübeyi onarmak için Alessandra'nın tek ümididir. Yan taraftaki üzüm bağlarının sahibi ve Baci kızlarının rakibi olan Bennett erkekleri, malesef yine sınır tanımayacaklar. Penn, Alessandra'ya hiç de kutsal olmayan bir ders vermeye kararlıdır.



Sıkıldığınız bir zamanda okuyabileceğiniz çerezlik bir romantik komedi. :)

Genelde Koridor kitaplarıyla aram pek iyi değildir ama bu kitabı sevdim.Üç serilik kitabın ilki Aşk Tutulması.Serinin diğer kitaplarını maalesef yayınevi çıkarmamış.Umarım çıkarır kısa zamanda zira diğer kızkardeşlerin hikayelerini de acayip merak ediyorum. :)

Alessandra evleneceği gün damat ölür,aradan beş yıl geçmesine rağmen kasaba hala bu olayın etkisinde yani hala herkes onun Tommy'nin eşi olarak görüyor,Alessandra'da hiçbir erkekle çıkmıyor ve asla çıkayacağını söylüyor bu yüzden Napa'nın rahibesi lakabını almış. Tabi Penn Bennet gelince işler değişiyor.Penn Alessandra'yı baştan çıkartmaya çalışıyor falan filan.

Tommy'nin annesine çok gıcık oldum ya tamam oğlun ölmüş acını anlıyorum ama eee karşındaki de genç kız daha 25 yaşında be kadın hayatının sonuna kadar Tommy yüzünden bekar kalmasını mı istiyorsun. *-*

Sayfa sayısı da az zaten severek okuyacağınız çerezlik bir kitap. :)



Untitled-4

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Copyright 2013 © BİR OTAKUNUN DÜNYASI

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI