[Kitap] Gümüş Öpücük

Min Li Li | 5/03/2014 |
"Boynu ağzının hemen yanında yaşamla titreşiyor; Zoë'nin tatlı, sıcak kokusu ise başını döndürüyordu. Bir an direnmeye çalıştı, ancak çabaları boşunaydı; karşı konulamayacak kadar yakın, karşı konulamayacak kadar cazipti. Sivri dişleri dışarı uzandı. 'Buna inan,' diye fısıldayıp boynunu usulca öptü. 'Ve buna... Ve buna.' Sonra da keskin, ipeksi öpücüğünü, apansız ve hedefini şaşmayan, jilet gibi keskin, gümüş öpücüğünü kondurdu; Zoë'nin bütün sıcaklığı içine akmaya başladı. Bedenine işleyişini hissedebiliyordu; sıcak, sıcacık."Annesine kanser teşhisi konulduğu günden beri hayat, on altı yaşındaki Zoë için gün geçtikçe zorlaşır. Üzüntüsünden kendi içine kapanan babasıyla aralarındaki uçurum her gün biraz daha büyür. Annesiyle ilgili üzüntüsünü, korkularını hiç kimseyle konuşamaz. En yakın arkadaşı Lorraine'le bile. Üstelik o da başka bir şehre taşınmak üzeredir. Derken bir gün kapısını bir yabancı çalar. Görünüşte on yedilik bir genç adam ama gerçekte üç yüz yaşında bir vampir olan Simon. Zoë bu olağanüstü güzellikteki yabancıyı içeri almaya can atsa da yine de temkinlidir; zira şehirde acımasız bir katil dolaşmaktadır.


Yorumum: 

Hmm ne desem bilemiyorum.Kitap çok çabuk bitti,192 sayfa zaten.Konusu vampir olsa da şu ana kadar okuduğum vampir kitaplarından çok farklıydı.Kitapta Gir Kanıma ve Vampirle görüşme filmlerindeki gibi bir hava hakimdi.Hani vampir olsalarda fantastik öğeler havada uçuşmuyordu.Daha çok duygu yoğunluğu vardı.Okuduğum için pişman değilim ama bir daha okumam sanırım.Eğer sonu farklı olsaydı okurdum tabi.Dram türünü pek sevemiyorum,hayat zaten yeterince dram bari kitaplarda mutlu olalım. :)

Kesinlikle okuyun muhteşem bir kitap okumazsanız pişman olursunuz diyemem.Fakat hayal kırıklığına uğramadım okuduğum içinde .Eğer boş zamanınız varsa ve kitaba sahipseniz okuyun derim yoksa kitapsız kaldığınız bir zamanda da okuyabilirsiniz. :)



Untitled-3

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Copyright 2013 © BİR OTAKUNUN DÜNYASI

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI