[Kitap] Kimdir Bu Hatun Kişi?

Min Li Li | 4/13/2014 |
9c3a04d3-14ce-476e-891a-fae3f5dc95ee-1

Yılın 26. kitabı. (:
Bu Stiletto serisini neden bu kadar geç farkettim ben. :/
Doğan Kitap neden bu seriyi durdurdu. *-*
Ne güzel bu sayede farklı ülke yazarları okuma şansımda oldu ama okumadığım 3 stiletto kitabı kaldı.Onları da okuyunca bir daha stiletto yok.  :(



Jane Spring’in şahane bir planı var!


Otuz yaşında başarılı bir avukat, muhteşem bacaklara sahip bir genç kadın olabilir kendisi. Ama bu güzel sarışının aşk notu maalesef eksilerde.

Ancak bir kar fırtınası işleri değiştiriyor. Babası tarafından “erkek gibi kız” modelinde yetiştirilen Jane, New York’u kasıp kavuran bu kar fırtınasıyla evde hapis kalınca kafasında aniden bir ışık yanıyor.

Çünkü erkeklerin ne istediğini biliyor artık.
Aradığı aşkı bulmak için ne yapması gerektiğini biliyor.

Dişiliğin sihirli formülünü ona hiç ummadığı biri veriyor: Doris!
Hangi Doris mi?
Nasıl bilmezsiniz canım?
Filmlerinde karşısına çıkan her erkeği kalbinden vuran Doris Day tabii ki!

Yorumum: Diğer stilettolar gibi eğlenceli bir kitaptı.Jane başarılı bir avukat ama aşk hayatı fos.Bunun nedenini bulmaya çalışması ve bulduğu zaman yaptıklarını okumak eğlenceliydi.Bu tarz kitaplarda konu bayan karakterin aşkı araması olsa da fazla hissedemiyorsunuz aşkı ama zaten takan kim kitap güzel olduktan sonra. 
Kitapta ilk başlarda asker bir baba tarafından eğitilen erkek fatma Jane'i okuyorsunuz sonra ise Doris Dayimsi Jane'i.180 derece karakter değişimi yani. 
Chip denen o aşağılık avukat bozuntusuna dersini versin isterdim gerçek Jane'in ama Jane Day olduğu için maalesef yapamadı. *-*
Dedektifle daha çok şey yaşasınlar isterdim ve onun dediği gibi iki karakterin karışımı bir Jane'i de okumak isterdim ama olsun bu da yeterli.

Kitap bitiminde sizde Doris Day'in kim olduğunu bilmiyorsanız ve benim gibi kitapta geçen filmleri merak ediyorsanız soluğu internette Doris Day filmleri indirirken alabilirsiniz. :)



Untitled-3

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Copyright 2013 © BİR OTAKUNUN DÜNYASI

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI