[Kitap] Aşk Seni de Vurur

Min Li Li | 11/14/2013 |
51PFZuTYtOL

Kitap Adı: Aşk Seni de Vurur
Orijinal adı: Shadow Music
Yazar: Julie Garwood
Türü: Historical Romance
Yayınevi: Epsilon
Seri Adı: Highland Lairds
Seri Sıralaması: 3
Toplam Kitap Sayısı: 3
Dil: Türkçe
Sayfa: 392
Aşkın, nefretin, intikamın ve saf arzunun özüne inen sürükleyici bir hikâye...

St. Biel'li Prenses Gabrielle için İskoçya şaşırtıcı manzaraların, vahşi klan şeflerinin, aldatıcı vadilerin, dik gölgelerin - ve şimdi de hilekârlığın, ihanetin ve cinayetlerin diyarıdır. Muhteşem güzelliğiyle tanınan ve İngiltere'nin en güçlü baronlarından birinin kızı olan Gabrielle, aynı zamanda Highlands topraklarında barış isteyen kral için mükemmel bir pazarlık kozudur. Kral John, Gabrielle'in iyi huylu ve asil bir beyle evlendirilmesine karar verir. Ama bu evlilik asla gerçekleşmeyecektir.

Muhafızlarıyla birlikte akıl almaz bir zalimliğe tanık olan Gabrielle için her şey bir anda değişir. Okuyla tek atışla birinin canını alırken, bir başkasının hayatını kurtarır ve böylece savaş başlar.

Birkaç gün içinde eski ve yeni düşmanlar arasında büyük bir kavga alevlenirken Highlands tutkuyla tutuşur. Gabrielle'in sakladığı sır yüzünden İskoçya'nın en korkulan adamı Colm MacHugh'un cesur olmak için yeni bir sebebi vardır. Colm'un delici bakışlarının altında

Gabrielle'in ne bedeni ne de kalbi güvendedir.




Shadow Music

Yine okuyanlardan beğeneninde olduğu beğenmeyeninde olduğu bir kitap yorumu ve blogumun 2.kitap yorumu ile burdayım. ^^

Yine bir Julie kitabı yine bir İskoç hikayesi...
Tıpkı diğer Julie erkekleri gibi sürekli yapmayacaksın,etmeyeceksin,bana karşı gelmeyeceksin diyen sert bir erkek Colm,tabi kızımız Gabriella ile tanışana kadar. :)
Kim ne derse desin benim için harika bir kitaptı tek eksi yönü başrol kızımız Gabriella sanki biraz sönük kalmış diğer kitaplardaki karakterlerinden. *-*

Neyse efenim geçeyim olayların akışına.

Gabriella ve adamları evlilik için kilise yollarındayken bir şey görürler.Heybetli Bey Colm'un kardeşi Liam'ı gömmeye çalışan bir kaç kişi.Sonra biraz hareketlilik olur ve Liam biraz kendine gelip bu grubun liderini görür.Colm'un kendilerini öldüreceğini düşünüp çoğu kaçıyor ve liderleri de Liam onun yüzünü gördüğü için onu öldürmeye çalışırken atılan bir ok ile ölür. BAM!!!! Tahmin ettiniz mi kim?? Tabi ki Leydimiz Gabriella. :)
Açıkcası kitabın ilerleyen sayfalarında daha güçlü bir Gabriella bekliyordum ben bu sahneden sonra.Ama tam tersi çıktı.Kilise de kendisini suçladıkları zaman yada 2 baron onunla evlenmek için tartışırken çok sönüktü bence.

İki baron Gabriella ile evleneceğine dair tartışa dursun atı alan üsküdarı geçti bile ağalar. :)
Baronlardan biri Coswold aslında sadece Gabriella'nın peşinde değil.St.Biel hazinesinin varlığına inananlardan biri ve bir taşta iki kuş vurmak istiyor ama avucunu yalıyor tabi. :)

Gabriella serinin 2.kitabı Fidye'nin baş kahramanlarından Brodick Gabriella'nın akrabası oluyor Gillian'dan dolayı.Yani Gillian Gabriel'in en sevdiği kuzeni ama kız Gillian'ı hiç görmemiş. :)
Kitap boyunca da sürekli tanışmak istemesine rağmen tanışamadı. :3

Güzel bir kitaptı okurken çok keyif aldım ben uzun zamandır Julie okumadığım için özlemiştim.Sayfaları heyecanla ve zevkle çevirdim her seferinde. ^^



Untitled-5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Copyright 2013 © BİR OTAKUNUN DÜNYASI

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI